Privacy

Privacy Policy

Bayard Europe verbindt zich ertoe uw privacy te respecteren bij de verwerking van uw persoonsgegevens conform de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Bayard Europe zal uw persoonsgegevens enkel gebruiken om u te voorzien van nieuwsberichten over de werking, dienstverlening, tarieven, nieuwsberichten uit de sector. In geen geval zullen uw persoonsgegevens overgemaakt worden aan derden noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden.

Bayard Europe heeft alle mogelijke voorzorgen op technisch en juridisch vlak genomen om ongeoorloofde toegang en gebruik van uw persoonsgegevens te vermijden.

U heeft steeds een wettelijk recht om uw persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Bayard Europe zal uw verzoek binnen een redelijke termijn afhandelen. Indien u contact opneemt met Bayard Europe worden uw persoonsgegevens en communicatie beschermd door onze plicht tot confidentialiteit.

Cookie Policy

Bayard Europe maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden (tekst of data), die op de harde schijf van je computer worden opgeslagen. Er bestaan verschillende soorten cookies naargelang hun functie. Zo zijn er technische cookies (taalinstellingen bijhouden), sessiecookies (tijdelijke cookies) en tracking cookies (volgen je gedrag op de website en houden dit bij om later voor een optimale gebruikservaring te zorgen).

Bayard Europe maakt gebruik van cookies om je bezoek aan de website zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Bayard Europe maakt gebruik van :

-          Technisch noodzakelijke cookies: deze cookies zijn strikt noodzakelijk voor de werking van de website, zonder deze zou de website niet naar behoren functioneren, bijgevolg kunnen deze niet uitgeschakeld worden;

-          Google Analytics ( _utma, _utmb, _utmc, _utmz) : De cookies verzamelen informatie over de manier waarop de gebruiker de website gebruikt, waar de bezoekers de website bezoeken en de pagina’s die ze bezoeken. De verzameling van gegevens gebeurt op anonieme wijze.

U kunt uw cookie-instellingen op elk moment veranderen door de instellingen van uw internet browser te wijzigen. U dient echter te beseffen dat u mogelijk niet in staat zult zijn u te registreren op onze webpagina’s of andere functies te gebruiken.

Bayard Europe houdt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in de Privacy Policy en Cookie Policy aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al je gegevens. Wanneer u de website van Bayard Europe bezoekt, verklaart u zich akkoord met de Privacy Policy en Cookie Policy.