Waterontkalkers van Bayard helpen u bij het bestrijden van kalkaanslagKies hier uw waterontkalker


Bayard: uw specialist in de waterbehandeling

Waterontharders voor het leven

Bijna een halve eeuw expertise in waterontharders: daarvoor staat Bayard. Als 100 % Belgisch bedrijf zorgen wij via onze waterontharders voor kwalitatief zacht water. Onze waterontharders zijn een zegen voor warmwaterboilers, waterleidingen en kranen.


Iedereen verdient het om gebruik te kunnen maken van zuiver en zacht water van onze waterontharders. Om dat mogelijk te maken, beschikt Bayard niet alleen over meer dan 50.000 waterontharders: we verwennen onze klanten ook met meer dan 1.000 ontijzeraars, filters, toestellen voor UV-filtratie, actieve koolfilters, omgekeerde osmose en ultrafiltratie. Bayard geldt als één van de onbetwiste pioniers in de markt van de waterontharders. Dankzij onze kwalitatieve waterontharders ontpopten wij ons door de jaren heen tot een toonaangevende speler op de Belgische markt van de waterontharders.

Bayard biedt een oplossing voor elk waterprobleem. Zo beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan waterontharders, drinkwatersystemen, regenwatersystemen en oplossingen voor putwaters. 

 
Bayard de specialist in waterbehandeling
Het water dat u verdient

Wie zijn wij?

Mag ik u feliciteren met jullie technieker Mayar. Hij heeft ...

Hoe weet ik of ik hard
of zacht water heb?

Nieuwsbrief:

waterontkalker waterontkalkers bayard
waterontkalker waterontkalkers bayard
waterontkalker waterontkalkers bayard

Ontdek meer over...


Ontkalkers waterontkalker ontijzeraar hard water waterontharder te zacht water waterbehandeling waterfilters ontijzeringsinstallatie waterzuivering omgekeerde osmose kalkaanslag waterhardheid waterverzachter

Gratis wateranalyse

Wij komen gratis bij u langs voor een uitgebreide wateranalyse.
Contacteer mij
Bayard Europe   |   Privacy policy en disclaimer